Första besöket

Jaha, då var det första besöket avklarat. Gick dit med en klump i magen, kanske lite fel sätt att uttrycka sig på nuförtiden, och gick runt byggnaden ett par gånger för att "gå bort" oron. Jag var där strax efter åtta på morgonen och hade nästan en halvtimma på mig att försöka komma på alla frågor som poppat upp i huvudet sen förra torsdagen.

Väl inne så hämtade jag två papper i receptionen, så att jag kan skriva mig på rätt vårdcentral och få en läkare som jag själv väljer. Det var barnmorskan väldigt tydlig med över telefonen igår, att jag måste välja en läkare.

Vi satt och pratade om allt och ingenting i över en timma, och jag kände tillit till den här kvinnan som kommer att vara min stöttepelare dom kommande 7-8 månaderna. Vi bestämde att det var mellan v4+2 till v7+5. Mer exakt får vi veta i december när ultraljudet kommer, och då får vi KANSKE veta om det blir en liten fröken eller en grabb. Men det beror på hur långt gången jag är och ifall att vi får en barnmorska på ultraljudet som ids leta efter det, eftersom att det inte är hennes skyldighet egentligen.

Jag och BM Inger pratade lite om hur Billy jobbar osv, eftersom att det finns viktiga milstolpar under graviditeten som hon ville att han skulle vara med på. Inskrivningen, ultraljudet, första gången man lyssnar på hjärtljudet m.m. Så vi bokade tid den 9/10 för inskrivning, då går vi igenom lite mer grundligt vad det finns för anlag för sjukdomar, vikt, tar blodprov och mäter äggvita eller nått sånt.

Nu ska jag inte skriva mer om det här, för det kommer inte vara någon som orkar läsa snart :)




Adieu!

Jobb, lönehelg och goda nyheter

Jobbat fredag och lördag, lönehelg. Det är pest och pina, men tiden går fort. Mycket gäster, mycket att göra, lite personal, övertid. Usch håhåjaja..

Dags att gå å lägga sig, såg fram emot att få mysa lite, spendera lite "ensamtid" med älsklingen eftersom att det inte har blivit så mycket sånt på sistonde. Men fel hade jag, han är trött och orkar inte vänta 5 minuter. Jaja, då sitter jag väll uppe tills jag känner för att gå å lägga mig istället, orkar inte om det ändå blir att lägga sig på sin kant och somna "själv".

Jaja, till dom goda nyheterna, dom som ska veta har fått reda på det nu. Ni andra får veta senare när B är redo för det. Hoppas bara att du finns där för mig genom allt detta, för just nu känns det som att det kommer bli rätt ensamt. Älskar dig.

Var bara tvungen.

Jag älskar dig!

Update

Måste prata med pappa, allra viktigast nu. Sedan lägger jag upp ännu mer nyheter på bloggen.

Billy sa för första gången att han älskar mig, självklart kunde jag inte hålla glädjetårarna borta och det märkte han ju. Jaja, men jag bryr mig inte. Det är väldigt speciellt för mig när Han säger att han älskar mig, och det viktigaste är ju att jag känner varje dag att han menar det. Vi klarar det här tillsammans älskling, du och jag :)

Som det ser ut nu så blir det större lägenhet 1/12, men då åker vi på dubbel hyra i december också. Det kanske inte är världens roligaste, men jag tror att det är värt det i slutändan. Vi behöver ju större lägenhet nu när familjen är påväg att utökas. Två kissemissar ansluter sig till familjen i slutet av oktober (svar på mammamu's förfrågan om uppdatering på den fronten). Jag längtar redan efter dom! Det ska bli skönt att ha knattar att komma hem till när Billy jobbar, någon som kan hålla mig sällskap och ligga i sin ställning för att kika och vara nyfiken på vad jag gör.

Nu ska jag in och försöka ruska liv i världens underbaraste man, efter min pappa då, och sen ska jag sova. Imorgon jobbar jag ALLDELES för mycket. 3 pass på samma dag! Får se om jag är vid medvetande när jag kommer hem, i så fall uppdaterar jag bloggen. Kommer att sakna älskling så jävla mycket imorgon, för nu åker han om 40-45 minuter och sen ses vi inte förräns runt midnatt imorgon... nästan ett dygn! GAH!

Jaja, adieu!

Nya tag

Jaha, nu har man varit och tittat på en lägenhet. ROT-renoverad i kök och badrum, som kommer att vara färdigt ca. 2 veckor innan inflyttning. Men den är för liten, vi måste ha en trea annars får det vara. Så då ringde jag upp våran kontaktperson på KBAB, telefontid.. Sucks! Då skickade jag iväg ett mail och 2-3 minuter efter att jag skickat mailet ringde hon upp. Snacka servicemind! Det gillar jag, det betyder att dom är måna om sina kunder och hyresgäster.

Vi stod på andra plats när det gäller en trea på Gruvlyckan, så om vi får den så tar vi den. Annars står vi på första plats på den renoverade tvåan här på Bellevue. Jag vill ju gärna ta den om vi inte får trean, men jag börjar hålla med Billy. Det känns lite onödigt att ta en tvåa när vi vet att vi egentligen behöver större. Även om den är nyrenoverad, och fast det finns möjlighet att välja tapeter i köket och hallen.. och även om den var jättefräsch och fast dom har rivit och ska bygga större balkonger på hela huset... VARFÖR KUNDE DET INTE HA VARIT EN TREA?! GAH!


Jaja, nu är det städning som gäller. Så kanske jag blir trött och utmattad, och då kanske jag kan sova. Men jag är sugen på sourcream&onion chips. Känns som att jag kan sätta i mig en hel påse nu också, och jag borde få det tycker jag :( men men..


Skriver antagligen mer inatt, eftersom att jag tvivlar att denna natt kommer att skilja sig något från de andra nätterna. Men jag har ju laddat upp med film nu, så bara för att jag har något tidsfördriv inatt så kanske jag kan sova :D


På återskrivande, adieu!


Need you

Behöver dig, behöver höra att allting ordnar sig, att vi löser det och att du inte alls är arg på mig för det här. Behöver ha dig nära och få ha dig alldeles för mig själv, så att jag kanske vågar prata om det till slut. Det svåraste för mig, är att börja prata om det. När jag väl har fått ur mig dom första orden, så kommer allting att följa efter. Behöver prata med dig, behöver mest av allt bara få vara nära...

Men jag förstår att du behöver lite andrum, så att du kan smälta det. Och det ska du få. Älskar dig :)

Varm mjölk

Jag kommer ihåg när jag var liten och inte kunde sova. Då fick jag varm mjölk, jag vet inte varför men det funkade till och från. Nu är det såhär, att jag har inte vaknat väldigt tidigt. Nej, jag somnar väldigt sent. Jag håller på att värma mjölk i micron, önskar bara att jag hade honung att sätta i. Visserligen hatar jag smaken av honung, men det känns som att jag lätt står ut med det om det innebär att jag får sova.

Jaja, så varm mjölk blir det i alla fall. Jag har läst 107 sidor i Catwalk idag, eller ja.. Sen Billy åkte till jobbet för 5 timmar sen. Det är inte mycket, 21,4 sidor i timmen eller vad det nu blir. Huvudräkningen är icke på topp just nu. I och för sig har jag inte läst 5 timmar i streck, utan jag har kollat Blattefierad, sjukt kul, och sen har jag surfat lite. Camat med diverse vänner som beslöt sig för att hålla mig sällskap så gott det gick. Sista vännen kastade in handduken för ca. 2,5 timma sedan. Det var då Blattefierad blev ett alternativ. Nu är det någon som smäller i dörren... Hmm.. Och där blev mjölken klar!

Sådär.. Gott gotti gott gott! Ehm, nej.. Det var inte alls gott med varm mjölk. Usch å fy! Vem kom på nått sånt här förresten? Jaja, är man desperat så är man.

Jag går nog och lägger mig nu. Kan jag inte sova så ger jag upp, för då finns det seriöst ingenting som kommer att hjälpa mig. Förhoppningsvis kan jag somna nu, inte bli kissnödig alls, och vakna när Billy kommer hem från jobbet runt 11.30. För då ska jag berätta för honom att jag älskar honom, och har saknat honom, och bara vill vara med honom och ingen annan alls. Inte nu, inte sen, inte alls! Eller så kommer jag inte säga någonting av det där, eftersom att jag aldrig vågar säga sånt rakt ut. Då skriver jag hellre det här i bloggen, så får han läsa. Vill kunna säga sånt rakt ut. Fan!

Godnatt! Eller Godmorgon... Vafan säger man sig när man inte lägger sig på kvällen utan på morgonen och har förmiddag+eftermiddag framför sig att sova igenom? God förmiddagssömn? Eller bara god förmiddag? Kanske räcker med God Morgon? Usch, nu drar jag ut på det oundvikliga. Sömnen.. Jaja, natti... :(




I dare you!

Utmaningen går ut på att fylla i fem egna svar på respektive område och sedan utmana tre stycken andra genom att skriva en kommentar i deras blogg!

Mina svar:


Fem platser där jag har bott:
1. Liikavaara (?)
2. Gällivare, Norrland
3. Södertälje, Stockholm (?)
4. Sundbyberg, Stockholm (?)
5. Knappstadsvägen, Karlstad

Fem jobb som jag har haft:
1. Restaurangbiträde - Burger King
2. Receptionist - Nielsen
3. Kodning och databaser - Nielsen
4. Utbildningsledare - Burger King
5. AL - MAX Hamburgare

Fem saker i min handväska:
1. Kort (Kreditkort, ID-kort, Klubbkort etc etc)
2. Nycklar
3. Smink
4. Servetter
5. Parfym

Fem saker i min frys:
1. Död ödla (?!?!)
2. Pommes frites
3. Grillkorv
4. Is
5. Hamburgare

Fem saker i min bil (min skrivbordslåda):
Jag har varken bil eller skrivbordslåda! Sorry Tommy!

Jag vill utmana:
Mattias
Pappa

Ich hab dich lieb!




Sömnlöshet

Det som en gång var tryggt, säkert, finns inte där längre. Var känslan tog vägen vet jag inte, för ingenting har förändrats, det är som det alltid har varit. Så varför känner jag mig inte lika trygg? Varför kan jag då inte somna i dina armar? Låg i timmar igår, utan att lyckas. När jag väl lyckades så fick jag mardrömmar och var tvungen att gå upp.
Jag älskar dig, det gör jag. Och du är den enda som kan få mig att känna mig riktigt trygg, osårbar. Jag antar att känslan kommer tillbaka, att det bara var någon engångsgrej. Jag önskar också att du kunde förstå, lika mycket som du vill att jag förstår.

Vad ska man göra nu då? Ligger nedbäddad i soffan, känner mig inte alls på topp. Öm i kroppen, illamående och sjukskriven från jobbet. Dom ville inte ha in någon som var en smittorisk, och det förstår jag. Nu längtar jag nästan lite tills du kommer hem från jobbet, vill krama dig och vara sådär liten som jag får vara när det bara är vi två. Antagligen kommer vi att gå och lägga oss direkt, eftersom att Billy inte heller sov så mycket natten till idag. Han slutar 16.00 och börjar 01.30 igen. Det är två veckor kvar nu, sen går han tillbaka och jobbar sitt 13.30-22 pass igen, förhoppningsvis. För då sover vi tillsammans igen, och då kanske jag sover bättre än vad jag har gjort hittills.

Nu måste jag röra mig in i duschen och sen funderar jag på att lägga mig i sängen, se om kudden inte kan övertala mig till att slockna.

I love you, I do.

Mardrömmar

Usch vad jag hatar dom! Det förstör hela natten! Och jag vet, jag vet.. Är inte tre år och vet att det bara är bilder skapade av hjärnan som behöver tömma cachen ibland. Men ändå. Hade en nu precis, jag som hade sett fram emot att sova hela natten. Vaknade alldeles kallsvettig när Billy vände sig i sängen och bara satte mig upp för att andas ut. Sen visste jag att jag absolut inte kunde somna om på ett tag, inte utan att väcka honom. Så då satte jag mig här istället, efter att ha samlat mycket mod till att sätta ned fötterna på golvet och halvspringa ut ur det mörka sovrummet.
Gud vad jag önskar att jag hade haft mod att väcka honom istället, då hade jag inte behövt sitta här alldeles ensam och leta efter någon som fortfarande är vaken. Till min förvåning är pappa fortfarande uppe, men jag antar att det är resfeber eftersom att han är tillbaka i sitt älskade Dublin. Hmm... borde sagt "peppar peppar" o tagit i bordet, för nu gick han och la sig...

Jaja, Vanne håller mig sällskap över sms och jag ska ut och röka. Kanske kan bygga upp modet att springa tillbaka in i sovrummet o glida ner i sängen på något smidigt sätt i den hastigheten. Så att jag inte väcker honom... Nu ska jag i alla fall ut och röka.




WTF

GOMORRON GOMORRON!

- Vars ska du?
- Jag ska gå upp!
- Wtf... *kollar klockan på mobilen* 07.21?! VAFAN!

2 timmar senare..

- GÅ UPP! GÅ UUUUPP!!!! GÅ UPP DÅ!!!
- Nej... vill inte.. Gå till pappa....
- GÅ UUUUPP!!!!
- Gah.... *drar upp täcket över huvudet*

2 minuter senare..

- GOMORRON GOOOOOMORRON!!
- Nej.. nej...
*Jag vet en skitbra idé! Jag och min dotter hoppar i sängen och slår Giia på rumpan tills hon går upp! Ja! Jättebra idé!*

Jag tyckte då inte det var en bra idé... Shitt, måste verkligen börja typ ge Billy sömntabletter i vattenglaset innan vi går och lägger oss.. Kanske han sover tills JAG känner för att gå upp. 09.35 gav jag upp, ja.. Jag gav upp, men seriöst. När en 2,5 åring kommer inhoppandes som en groda och skriker "SMÅ GRODORNA SMÅ GRODORNA", då finns det inte mycket annat att göra. Ska gå och lägga mig tidigt idag och sova tills JAG känner för att gå upp imorgon. Nu ska jag ut och ta morgonciggen och sen försöka smyga in i sovrummet utan att dom här två märker det. Kan ju säga att Billy inte kommer få sova någonting alls nästa helg. Nejnej, och vägrar han, då tar jag till vattenmetoden. Ohyes, you heard me! I'm an evul bitch, and I intend to show it to the world.

Adieu

Följ bloggen!

Följ min blogg med bloggkoll

Gamla inlägg

Eftersom att jag har flyttat min blogg till denna site så kommer dom gamla inläggen bli kvar på den gamla bloggen. Hade tänkt lägga över några av dom minnesvärda blogginläggen, men jag orkar ärligt talat inte. Så ni som vill veta vad som hänt fram tills idag får helt enkelt gå in där och titta. Gamla bloggen finns här.

Allting känns fortfarande rätt pissigt, men förhoppningsvis ser det ljusare ut när vi båda har mer energi. Men men...
Ser fram emot ikväll i alla fall, vill inte behöva böna och be.. Vill att du ska förstå, att du ska fatta varför jag vill det. Inte tro att det är för att jag vill ha uppmärksamhet, eller för att jag bara vill. Finns en anledning, och jag hoppas att du vet det.

Nu ska jag och fröken T försöka vila lite, hon ska på bio med pappa sin idag och se Mamma Mu och kråkan, och jag ska jobba stängning på gamla restaurangen.


Nattinatt!

Långt ifrån färdig.

Klockan är 01:45 och jag har känslan av att mitt bloggande börjar bli förlagt mitt i natten allt för ofta. Har suttit uppe nu och försökt pilla med detta. Sovit totalt runt fyra timmar sen 20.00 i torsdags. Det är inte bra, inte alls.
Känslan av att någonting inte är som det ska finns här också, jag sitter uppe och för första gången sen jag kom hit så vill jag inte gå och lägga mig, fast han är hemma.

Bloggen är långt ifrån färdig, men det känns som att någonting kommer att bli så himla fel om jag fortsätter nu. Får ta det efter jobbet istället.

Kanske måste gå och lägga mig ändå, fast jag inte vill? Eller ska jag bara sova här ute i vardagsrummet inatt..

Jaja, dags att lägga ner blogg.se för inatt. Tchüß





Du gjorde mig besviken idag. Känner mig mer ensam just nu än vad jag gjorde i Stockholm.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0