Memory lane

Satt och tittade igenom alla gamla bilder på Thor från april tills nu. Gud vad han är olik sig men ändå inte. Det är fortfarande mammas lilla skit fast han har lagt på sig 450% i vikt. Sist vi var till BVC så hade han tydligen växt 5 cm på TVÅ VECKOR! Inte konstigt att plutten har växtvärk! Älskar honom varje sekund av vårt liv tillsammans, och mer för varje minut som går. Det är min stora bedrift här i livet och det kommer alltid att vara det största och bästa i mitt liv.

Jobbet rullar på, stör mig mer och mindre på visst folk men man kan ju inte älska alla. Bundis har man blivit med Malena, men inte bara henne. Nu när man jobbat ett tag börjar man se folk för vad dom egentligen är, och jag kan ju säga att jag inte direkt är happy. Folk man tyckte om i början har visat en annan sida och det suger.. Men nu är jag ledig fre-mån! SKÖNT! I och för sig kommer Peter och Malin till Stockholm på fredag, och fröken Tindra, så det kanske inte blir så lugnt ändå. Sen är det ju dop på söndag. Okej, kanske inte den lugna ledigheten man längtat efter, men ändå är det värt. Var väääldigt längesen jag såg Malin och det har inte blivit mycket skitsnack på sistonde.. Jobbet tar upp fööör mycket av min tid och den lilla tid jag har över går oavkortat till min son och sambo. Blir nog bättre när vi kommit på plats i den nya lokalen. Sen har jag sagt till chefen att efter det så jobbar jag endast mån-fre.

På söndag är det alltså dop.. Vilket föranledde denna tripp till memory lane. Min plutt ska döpas, det ska hållas kalas och ingenting är färdigt känns det som. Inte ens tittat på en present till plutt. Men jag antar att alla kommer att köpa minnesgrejer, så jag funderar på en minnesgrej och sen något kul som han kan leka med. Billy ska ta med gåstolen från Karlstad, den tycker nog plutt om. Han tycker om att gunga förresten, vi gungade igår och det var väääldans roligt! Skrattade så att han fick hicka.. Stackarn.. Blir nog lite mer att gunga i helgen när jag är ledig.

Nu ska jag mysa till det med älsk och sova. Han ska för övrigt vara uppe hela natten eftersom att tåget till Karlstad går 06:15 imorgonbitti. Kommer att bli grymt jobbigt att vara ifrån honom då man fortfarande har den där "nykär"-känslan kvar. På jobbet är det ju lugnt, där har man tusen andra saker att stå i, och då får man dåligt samvete när älsk blir besviken över att man inte har tid att prata i telefon. Jag längtar tills ..... älsk! Skynda skynda!

Godnatt! Thouudiloou!

Hejhopp!

Tänkte bara droppa in här lite snabbt och säga att förlossningsberättelsen blev till artikel på nätet! Finns på www.minbebis.com 's hemsida och alla som vill kan läsa. Hon tyckte tydligen det var viktigt att blivande mödrar inte är alldeles för inställda på att alla förlossningar är en dans på rosor och att saker faktiskt kan gå fel ibland... Jaja trevlig läsning säger jag bara!

Livet leker

Nu har jag jobbat i lite mer än en vecka. Det är lite annorlunda, har ju inte jobbat sen i höstas... Men kul är det! En utmaning varje gång man sätter foten innanför dörren och alla sliter i en. Idag har jag lärt mig bemanning och schemaläggning, vilket betyder att det finns ännu en sak dom kan dumpa på mig när dom inte hinner. Men det är det jag är till för! Att ta hand om allt jag bara hinner och kan. Det är kul, nya saker nästan varje dag. Vissa saker kan man ju sen tidigare, och vissa saker gör man lite bättre och effektivare. Men det är ju också en del av anledningen till att jag blev anställd - effektivisera och understödja arbetet på kontoret. Ska även få ha ansvaret för nya lokalen, vilket betyder en heldag på IKEA med företagskortet! WAAAH! DEN DU MÄÄL!! HAHA!

Finns inte tid till allt dock.. Jag hinner aldrig ringa till vännerna i Karlstad, vilket jag faktiskt tänker ta mig tid till. Det betyder mycket för mig att ha kvar iaf två och då får det banne mig finnas tid till det. Finns inte tid till att vara nog mycket med Thor och Billy, vilket faktiskt gör mer ont än något annat just nu. Jag tänkte på hur mycket jag kommer att missa, "första gången"-grejer alltså. Första gången han sitter själv, första gången han rullar över på mage och tillbaka, första gången han säger MAMMA, första gången han ställer sig upp. Får hoppas att han är lika diplomatisk som Charlie och tar det på nån helg eller nått när jag också är med :D

Börjar komma in i rutiner, någorlunda i alla fall, och det är skönt. Jag behöver det, rutiner och struktur.

Thor ska till BVC med mommo och papi imorgon. Blir spännande att höra vikten, var väääääldigt länge sedan han vägdes, mättes och kollades upp. Måste få en tid för nästa vaccination också. Shitt.. Han är snart inne på sin andra vaccination och Charlie har nog inte ens fått första vad jag vet..

Dopet blir 4/10 kl. 14.30 i Sundbybergs Kyrka. Vi har börjat höra av oss smått till dom som är välkomna, skulle vilja kunna bjuda alla men det går ju inte. Vi kör närmaste vännerna, släkt och familjen. Det måste räcka. Faddrar/Gudföräldrar är som tidigare nämnt Peter och Malin, vilket fortfarande känns väldigt självklart för både mig och Billy. När han frågade mig om jag kunde tänka mig att ha dom som gudföräldrar så fick jag den dära "Va menar du?" blicken. Typ som att jag redan hade tagit det för givet att vi skulle fråga dom först :D

Helt nöjd nu alltså. Det kan ju bli lite bättre med arbetstiderna, men det är mycket nu i början och det får man ta hänsyn till. Blir bättre sen. Enligt mig så har även Billy och jag kommit närmre varandra, hittat tillbaka på ett sätt. Jag älskar honom och Thor mer än någonting annat, och jag är noga med att låta dom veta det varje kväll innan jag somnar. Dom brukar få höra det lite oftare än så, men för mig själv är det viktigt att dom vet det innan jag somnar för natten. Och innan jag går hemifrån, i och för sig är inte Billy kontaktbar vid den tiden på morgonen, men jag tror ändå att han vet om att jag har sagt att jag älskar honom när han vaknar.

Nu blev det ett långt inlägg, men jag var tvungen att skriva av mig. Take care!

RSS 2.0