Rutinultraljud och v. 19+0

Igår var dagen D här, rutinultraljudet. Helt underbart! Kotten mår jättebra och utvecklas som han ska, kanske skulle börja skriva Jason nu. Men det får bli Kotten ett tag till, för han är ju ändå min lilla kotte :D

Idag är vi i vecka 19+0, så nu är det exakt 21 veckor kvar tills det är dags. Ja, det kan ju bli närsomhelst egentligen, men så är det uträknat i alla fall. 26 maj är det som gäller.




Bilder från Julafton



Glada gänget i väntan på julbord.






Julematen :)

Favorit i repris!

Dags för en liten uppdatering av ett gammalt inlägg på den gamla bloggen.

Jag har...
Kärlek, lycka och saknad
Jag är...
Älskad, mamma och sambo
Jag vill...
Aldrig släppa taget om Dig, ha en riktigt trevlig julafton och överleva nyår.
Jag ska...
Komma ihåg att ringa alla, laga julmiddag och klä på mig!

Juuuul!

Wooh! Jag har griljerat min alldeles första JULSKINKA! (läs flottig grisröv) Den blev tydligen godkänd också, maken min kom hem och hela tre skinksmörgåsar senare blev det ett "Det här har du lyckats jävligt bra med".

Imorgon blir det att fixa revbenspjällen, ägg, korvar i alla dess former och smaker, tomtegröt och potatisgratäng. Har säkert glömt något. Jusste, köttbullarna.. Hmm.. Jaja.

Tomten har hittat hit också, två paket droppade han av. Ett på Ica Supermarket och ett här hemma. Ena är tydligen en chokladask enligt Billy. Hoppas på Paradis eller Aladdin, eller ja, den av dom som har trippelnöt :D

Nu ska jag hänga upp min nyinköpta klänning, tvinga Billy att ställa ut ölen på balkongen, ta upp grejer ur frysen och sen nanna!

Nannanananana!

"Bellyupdate"

Jaha, var väll en 6 veckor sen jag tog senaste bilden. Nu blev jag sugen igen. Här är alltså en bild från 18+0.





Kotten :)


Helgens bravader

Jadu, i helgen var vi först på bio. Filmen var dålig, men det var skönt att få komma ut lite tillsammans med Älskling och äntligen göra någonting. Åt på McDonalds och efter det bar det iväg hemåt med två av Billys vänner för att dricka lite kaffe, vilket resulterade i pannkakor och två filmer till. Hade pojkarna fått bestämma hade det nog blivit några filmer till efter det, men jag och Malin var alldeles för trötta för det.

Igår var vi iväg och handlade lite, fick ett burkset med 66 delar. Så nu har jag plastburkar till förbannelse här hemma :D Billy köpte två stekpannor också. Får väll se hur veckan artar sig. Igårkväll så kände Billy första gången hur Kotten tröck antingen foten eller handen ned mot höftbenet, var rätt coolt :)
Är för tillfället i 18onde veckan, vilket innebär ett ultraljud rätt snart. Pojke eller flicka?

E-post

Fick just ett mail av en gammal arbetskamrat ifrån Stockholm. Tänkte till lite och sa för mig själv "Jag behöver inte skicka vidare det här, jag har redan allt det där."

Såhär stod det:

Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova. Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner. Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '

Älskar dig!

For You

Jag tog den stora vägen jag alltid velat gå,
Gång på gång vänder jag mig om
Fastän jag var säker på allt jag velat nå, blev resan plötsligt väldigt lång
Pröva dina vingar, ja man säger ju så
Men varför är det då så svårt att gå?

Håll om mig, älska mig
Jag behöver dig så
Håll om mig, älska mig
Lova mig att aldrig gå
Håll om mig, älska mig
Det är kallt här i natt
Håll om mig, älska mig

Håller du mig när jag är rädd?
Talar du om vad jag är värd?
Tryggheten som har lämnat mig. Säg, kan jag få den utav dig?

Pannkakssmet

Här är det underbart idag. Mamma och Tindra kommer överrens, vilket resulterar i att dom började morgonen med att diska tillsammans, sedan fick Tindra vara med vid förberedningen av frukosten och nu håller dom på att göra pannkakssmet tillsammans. Pannkakor till lunch, gott gott :)

Gaaah

Det känns som att allting blir klart väldigt fort, men att ingenting blir klart ändå. Flytten gick smärtfritt eftersom att jag fick bärförbud av sambon, dom fick in allting i ett lass och var tre starka killar som traskade upp och ned mellan dom tre våningarna. Jag och mamma tomtade på här i lägenheten och försökte få undan allting dit det skulle, så att ingenting hamnade allt för fel. Det är fortfarande alla kläder kvar som ska upp, och lite småplock. Sen ska ju självklart gamla lägenheten städas ur också, men det fixar jag och mamma under veckan.

Resan till Stockholm verkar bli mer och mer avlägsen. Nu är den framflyttad tills i slutet av januari, men jag orkar inte hoppas längre. Det blir om det blir. Synd att man missar morbrors 50årsfirande och Leo's ettårsdag. Jaja, shit happens. Får ta igen det någon annan gång.

Skriver mer någon annan dag, klädsäckarna väntar..

Helgstök

Helgen har inte riktigt varit underbar, sjukhus, smärta och illamående. Usch. Som tur är så var det inget fel på Kotten, men eftersom att Älskling blev så orolig så blev det ändå ambulans in i lördagsmorse efter ett antal timmar av smärta. Väl på sjukhuset så konstaterade dom att det inte var något farligt för barnet, tur det!

Kom hem på lördagseftermiddagen och kände inte riktigt för någonting, kunde inte äta någon riktig mat förräns på söndagen.

Räddningen under helgen har varit Älskling, trots att han var orolig och blev lite blek när vi var på sjukhuset så har han verkligen ställt upp :) Pysslat om mig, hjälpt mig, hämtat a-fil och haft tålamod.

Nu blir det bad och sen sängen. Adieu!

RSS 2.0