Usch och fy

Nu har jag verkligen tappat lusten till typ allt. Så trött på att vara sjuk, så trött på att gå hemma hela dagarna, så trött på att ha ont, så trött på att inte ha ork.. Vilken fin kombination av sjukdomstillstånd har jag åkt på nu då? Jo, en lindrig magsjuka, förkylning och hosta, feber samt urinvägsinfektionen som vägrar ge med sig. Har inte ens haft ork till att trakassera min sambo på jobbet idag, då är det illa.

Till råga på det så ser det ut som att FBK tar hem guldet ikväll, visserligen borde jag vara nöjd eftersom att jag bor i Karlstad och det antagligen blir något kul på torget när dom vinner. Men HV71 har ändå varit ett favoritlag när det gäller slutspel. Och att dom bara plockar 1 match i finalen, det är skam.

Nu ska jag återgå till mitt a-filsätande och sen kanske ta mig ork till att ringa sambon igen.

Fixar-dag idag

Idag har jag bestämt mig för att få klart lite grejer här. Känns skönt att ha saker gjorda innan avfärd till Stockholm utan att behöva stressa med det sista dagarna, i och för sig är det.. *räknar* 29 dagar tills jag åker, men det är mycket som ska fixas. Igår var Peter och Malin här och räddade min sovrumsvägg från att demoleras totalt, två hål i väggen = två vägglampor uppe = överlyckliga jag.

Måndag 8,5 av 18 klara
Tisdag
1 av 18 klar
  • Ringa familjerätten ang. fastställande av faderskap Onsdag kl. 11 ska vi vara där :)
  • Tvätten, mestadels från sovrummet antar jag 3 maskiner blev det, mer får inte plats att torka -.-
  • Ringa till försäkringskassan ang. moderskapsintyget Blanketter till förbannelse, NEJTACK!
  • Kolla upp tågbiljett, tid och pris 5/5 kl. 17.30 är jag framme i Stockholm
  • Ringa Mamamia och avboka tid, fått en annan barnmorska Do-diddelie-done
  • Varför luktar det korv i köket? Billy får undersöka det när han kommer hem.
  • Ringa Elgiganten och gnälla Neeheej?! Har det dragit ut på tiden LITE?! Buttwipes.
  • Synkronisera min och Billys kalendrar Tippex tippex och mera tippex.
  • Ta tag i sovrummet, få undan all skit och göra plats för spjälsäng
  • Planera lite vad som behövs inför Stockholmsresan
  • Rensa/Organisera stora garderoben
  • Rensa ur garderoberna i sovrummet
  • Ta tag i hur Tindras vårdnad blir under maj/juni
  • Skicka in två uppsatser till min lärare i samhällskunskap
  • Sätta mig in i vad som ska göras i Svenska B
  • Leta reda på Religionsuppgiften som är totalt borttappad
  • Skriva ned förlossningsplanen
  • Göra klart "BB-väskan"-listan

För övrigt
  • Få sambo att sätta sig in i resterande inköp
  • Få hit spjälsäng
  • Resterande inköp

Så ser min dag ut, och de tre under "för övrigt" får helt enkelt bli när det blir eftersom att det inte går att göra någonting åt just nu. Hoppas på att fröken Tindra är frisk och kry tills hon kommer, Billy har sett fram emot att kunna vara ute med henne lite under helgerna när hon är här. Och nu har han ju faktiskt långhelg, vilket innebär en massa lektid.

Update

Okej, den här vadslagningen drog upp en väldans massa frågor. Så nu ska jag försöka svara på de som kommit upp flest gånger och inte varit alltför nära inpå.

Beräknat förlossningsdatum? Är beräknad till den 26/5 och kommer att föda i Stockholm om allt går som planerat. :)
Normal graviditet? Urinvägsinfektionerna har varit mest irriterande. "Falska" värkar och sammandragningar från v. 24 har också gjort oss oroliga. Men just nu så ska det inte vara något att oroa sig för och förhoppningsvis så ger sig urinvägsinfektionerna så småningom.
Röker? Jo, minskat men inte slutat
Dricker? Inte en droppe sedan dagen innan befruktningen ska ha skett.
Varför sjukskriven? På grund av bäckensmärtor, orsakade av foglossning. Gjort det någorlunda (läs åt helvette) svårt att ta sig runt. Tredje våningen utan hiss är inte optimalt i ett sånt läge.
Sf-mått? Barnmorskan kallar mig "Linus på linjen", så jag antar att det är precis som det ska. Ligger på den heldragna linjen och har gjort det vid varje tillfälle.
Prover? Lågt blodtryck någon enstaka gång, blodsockret har väll inte varit allt för upphetsande men inget som har gjort min barnmorska orolig och om hon inte är orolig så behöver inte jag vara det. Har en riktig "hönsmamma" som barnmorska :)
Pappa Billy? Många frågor i det här ämnet, när dom säger att det inte finns några dumma frågor så måste dom ha rökt på. Ja, det är han som är pappa. Ja jag är säker. Nej det är inte ens en chans på miljonen att det är någon annan. Nej, det verkar inte som att han vill ha ett faderskapstest, tillit kallas det. Ja, jag älskar honom. Nej jag är inte orolig att han ska lämna mig när ungen är ute. Varför stanna i 9 månader och sen dra direkt när ungen kommer? Ja, Tindra (Billys dotter sedan tidigare) är också en del av vår familj och kommer alltid att vara det. Nej, vi hade inte planerat det och visst var det lite av en överraskning från början, nu räknar vi dagarna som ett barn räknar dagarna till julafton. Ja, han är ett enormt stöd och jag skulle inte kunna kräva någonting mer från honom, och jag har inte ens behövt göra det fram tills nu. Han har varit mer än hjälpsam och stöttande, av egen vilja. Ja, det var han som ville att barnet skulle heta Thor men just nu finns det inte ett namn som jag hellre skulle döpa mitt barn till och det betyder väldigt mycket för honom. Och andranamnet Johnny blir det eftersom att min far heter så i förnamn och Billy heter så i andranamn. Nej, Billy har inte tvingat mig att gå med på att döpa honom till Gustafsson, det var helt mitt val och det kändes självklart för mig. Nej vi är inte gifta, eller förlovade. Vi är sambos och det duger bra tills vidare, vi har varit tillsammans i mindre än ett år och det känns lite som att vi bara hade förlovat oss för att det skulle "se bra ut" om vi hade gjort det nu. Vill hellre avvakta och se när det är rätt, och ja vi har pratat om det men ingen av oss stressar som sagt. Nu får det räcka. Resten av frågorna var helt enkelt för störda/visade för stor brist på respekt för att besvaras.

Ni får väll säga till om jag glömde någon, skrev inte direkt upp alla frågor när dom kom :P Slänger med en bild från v. 32+1 också.


Live-betting med obefintliga insatser (?)

Okej, nu har vi satt igång och börjat spela utan insatser på det här. Bara för att få tiden att gå lite fortare.. Vill ni gissa? Skriv på msn eller posta comment här så lägger jag in er också. Vinst utlovas.

Inaa
Vikt: 3000 g
Längd: 50 cm
Datum: 20/5 -09
Klockslag: 03.30

Rickardh
Vikt: 4350 g
Längd: 52 cm
Datum: 25/5 -09
Klockslag: 23.01

Baso
Vikt: 4250 g
Längd: 52 cm
Datum: 27/5 -09
Klockslag: 13.26

Mattias
Vikt: 3784 g
Längd: 49 cm
Datum: 26/5 -09
Klockslag: 12.00

Vanessa
Vikt: 3100 g
Längd: 48,5 cm
Datum: 22/5 -09
Klockslag: 08.10

Sabina
Vikt: 3200 g
Längd: 54 cm
Datum: 27/5 -09
Klockslag: 17.34

Carola:
Vikt: 3080 g
Längd: 49 cm
Datum: 8/6 -09
Klockslag: 02.00

Meo
Vikt: 3721 g
Längd: 47 cm
Datum: 25/5 -09
Klockslag: 06.34

RSS 2.0