Rain

Baby, can you stop the rain from falling?
Won't you chase my clouds away?
I'd give anything to see the sun again
Only you can stop these tears from falling
I can't face another day
Baby, can you stop.. Can you stop the rain?

Lilla livet

Nu börjar det verkligen kännas som att det är någon därinne i magen. På kvällarna när man ligger i sängen eller när man är runt i lägenheten lite så känns det ett dovt dunkande i magen. 2-3 dunk, sen en paus i några minuter och sen ett par dunk till. Är lite skeptisk dock, eftersom att jag bara är i v. 14 än så länge. Men man vet aldrig, det kanske blev fel på första ultraljudet eller så är vår lilla Kotten före :)

Roligt är det då !

Kebab eller?

Nu är det så att jag har stått och lagat mat i 1,5 timma för att föda min sambos bror. Han vill förövrigt att vi ska bli makar bara för att jag honungsgriljerade revbenspjällen. Tja, det är i alla fall någonting. Jag menar Älskling har ju inga planer på giftermål överhuvudtaget.

Tommy: Jag och Peter brukade göra det här med klyftpotatis och bearnaisesås på nyårsafton.
Giia: Guud va gott det hade varit med en portervinssås till det här...
Tommy: Eller ketchup..
....
....
....
Tommy: Du måste blogga om det här! Min är trasig..
Giia: Den står i kylen.
Tommy: Bloggen?
Giia: Ketchupen ffs.!

Gooood morgon!

Oja det är det. Nu ska jag försöka komma över besvikelsen att återigen inte ha någon att se "The Girl Next Door" med, smälta maten och sedan få någonting gjort här hemma.

Älskling åker iväg till jobbet snart, och jag ska försöka få hit en Jilli och övertyga henne om att filmen verkligen är värd att se även om det inte är en komedi.

Tchüß!

Svärmorsbesök, abstinens och hormoner

Jobbigt. Vaknar och är pissförbannad, skäller i princip ut Tommy för att han råkar nämna ett DC som inte fungerar. Jag var inte ens i samma rum, jag låg i sängen och hörde när han pratade med Billy.
Sedan eskalerade det i hormontårar som vägrade sluta rinna, och precis när jag hade slutat gråta så är Billy helt underbar och kastar en badboll på mig. Då var det omöjligt att hålla tillbaka tårarna. Fan vad jag hatar hormoner!

Nu är svärmor och hennes son på besök Tindra och Rasmus har härjat och snart är det dags för min och Billys kvalitetstid. Det ska bli härligt. Ligga i soffan och kika på senaste Arn-filmen.

Ska nog vara lite älskvärd också, så att jag KANSKE kan få med mig Billy till Stockholm när morbror ska ha kalas.

Adieu!

Promenix

Ikväll tog vi en promenad för att följa Jilli hem till Gruvlyckan.
Det är mörkt, halt och kallt, men skönt var det att komma ut i alla fall. Förhoppningsvis var det inte sista gången vi var ute tillsammans och promenerade, det är så himla rogivande att få vara ute och gå, fundera lite och prata.
Ta det lugnt på kvällskvisten, sen kanske komma in och ta en kopp varm choklad. Gud va mys! Nu blev jag kelsugen, pusshej!

Matvägra!

Tror inte att Kotten tycker om att vi har lagt på oss runt midjan. Får inte äta någonting längre utan att få kväljningar, tänk er. Jag kan inte ens äta korv med bröd utan att kvälja! Shitt.. Lär ju inte bli mycket mer mage känns det som i den här takten.

För övrigt så sitter jag och funderar på att antingen ta tag i tvätten eller gå och lägga mig.

Adieu!

Snö, Tindra och Donkilicious

Idag kom första snön, den ligger fortfarande kvar på backen. Wohoo!

Tindra blev avlämnad strax innan fyra, och nu saknar hon pappa sin. Men det gick över rätt fort när pappa försäkrade henne om att han faktiskt visst kommer hem ikväll när hon har somnat. Vi var på Donken förövrigt, vild blev hon när hon upptäckte att leksaken lät såfort hon nuddade någonting med den. Tycker synd om den stackars pingvinen som har faceplantat varenda möbel på donken nu.

Nu inväntas bara en sambo, sen är kvällen fulländad. :)

Snööö!

Wiiie! Det snöar! Wiiiiie! Och inte lite heller.. WIIIE!!

Nu måste jag ta en bild så jag kan lägga in den här, för jag får inte ta någon från google enligt Tommy.



Snöflingorna attackerar!


TJOCK!

Haha okej, jag vet. Jag är gravid, men seriöst. Jag är inte HÖGGRAVID! Så ja! Jag är TJOCK!

Tog en bild, eller flera, men ja. Det syns seriöst att "gravidmagen" har kommit, men jag tror att det är mer än så. Men ingen annan verkar tro det. Och det är bara vissa dagar. Här är i alla fall första "magbilden":

v. 12+6


(Ja, jag tog bilden själv Tommy!)


Handlarn och Tapeter

Ja, nu har jag äntligen kommit in i värmen igen efter att ha varit till Handlarn på Gruvlyckan och sedan iväg till kvarterskontoret för att hämta ut tapetprover. Satt uppe hos Jilli en stund också och funderade på vad som är snyggt egentligen, som vanligt blev man påtvingad frukost och vitaminer.

Nu ska jag försöka få Tommy att inse att han faktiskt kan ha smak fast han är född med en penis.

Thudiloou!

TommyWannabe

Okej, nu har jag funderat ett tag på detta. Jag ska ta och blogga som Tommy, små korta uppdateringar istället för jättelånga. Det blir ju att blogga oftare, men nu har jag ju tid med det. Och då kanske folk slutar klaga på att jag aldrig bloggar.

Så, här är mitt första blogginlägg:

Jag väntar på kvinnan som ska ta över lägenheten.


Vuxentajm och Handling

Jaha, nu har väll antagligen nog många påpekat det. Visst har man mognat sen jag kom till Karlstad, det är ju oundvikligt. Jag kom in i ett seriöst förhållande, fick mer ansvar, flyttade hemifrån och nu har jag ansvar för inte bara mig själv utan för lilla Kotten också.

Satt och tänkte på det där med att vara vuxen och att behöva ta beslut. Vad gör man om man tar fel beslut? Och är man naiv när det aldrig blir rätt från början? Näe, tror att vara vuxen handlar inte om att ta rätt beslut, utan mer om att man kan hantera dom besluten man tar.

Idag har vi varit iväg och handlat. Först var vi på IKEA, och jag var jätteduktig! Jag gick därifrån med endast en påse Daim! Kanske beror på att Billy var den med betalkortet.. Men duktig var jag! Sen åkte vi till ICA MAXI, där fick jag två Adventsstjärnor! En vit med gulddetaljer och en svart med silverdetaljer. Dom är fina ! Så dom ska jag sätta upp i nya lägenheten. Mamma hade skickat mail imorse också, hon kommer nån gång runt den 3/12 och stannar drygt en vecka. Skönt är det.

Nu ska jag duka undan efter TacoTajm, och sen mysa i soffan med Älskling. Kanske finns någon bra film att se på, men ikväll får det inte bli för sent. För imorgon ska vi till inskrivningen på Vuxenutbildningen! Wiie!

Pusshaj!

Det lilla röda huset

Nu var det där igen! När jag vaknade hade jag fortfarande bilden i huvudet. GAH! Go away go away go away!

Bilden föreställer ett litet rött hus, med vita knutar och en stor gräsmatta framför. Jag sitter och plockar i rabatterna där jag har planterat massa fina blommor och B spelar fotboll med ynglingarna på gräsmattan. Igår bad jag Baso att måla upp en bild åt mig, men nej. Det vägrades. Jag tror jag ska rita bilden, och sen bränna den. Då kanske jag inte vaknar med samma jävla bild i huvudet varje morgon. Börjar bli smått irriterande. Okej om det hade varit spökhus, eller om det hade sett övergivet ut eller nått.. Men nej, där var vi, hela familjen och lyckliga som få. Jag menar, seriöst?

Idag blev det visst att åka in lite tidigare till jobbet, blir bara 2 timmar extra men dom 2 timmarna spelar roll när man nyss har vaknat.. Nu har jag ju 50 minuter på mig att göra mig iordning så att jag kommer iväg i rätt tid. Kanske ska käka på jobbet... Gå om 40 minuter och ta något snabbt att äta, har varit sugen på en kyckling/bulgursallad hela veckan.. Uhj..

Jusste, idag får jag plastsäckar av Älskling! Woohoo! Inte alltså, jaja.. Ni förstår inte det. Jag kanske får förklara.. Jag har velat sätta igång att få undan massa småplock och sånt i snart en vecka. Men flyttkartongerna står uppe hos Baso och Billy glömde att ta med säckarna igår. Ska bli skönt, imorn är jag ledig. Så jag funderar på att börja plocka ned dom kläderna som är rena, och sen tvätta resten och sortera ut vinterkläderna från sommarkläderna. Då får man undan typ hälften iallafall. Sen ta itu med bok/tvhyllan. Där är det massa småplock. Jaja, för att inte bli alldeles för långdragen.

- Jag ska rita en bild, bränna den och sen gå vidare med mitt liv.
- Jag ska tidigare till jobbet, både för att jobba och för att kunna äta.
- Jag ska börja packa ner kläder och prydnadssaker under morgondagen.

Tchüß!

RSS 2.0