Bra blir bättre och dåligt blir sämre

Jag är sjuk. Det suger, jag har varit sjuk i snart tre veckor.. Men äntligen så har jag fått bra hostmedicin, så nu slipper jag vakna kl. 3 på natten och vara jättepigg och hosta så jag spyr. Däremot har ju all penicilin och hostmedicin dom testat på mig gjort min mage arg, känner mig som en försökskanin så som dom har skrivit recept hit och dit...
Nu vill jag bli frisk, och det ska jag bannemig bli också! Huskurer med start imorgon. Först ut - A-fil.

Varje dag vaknar jag och inser att jag faktiskt är en av dom människorna här i världen som har allt. Eller allt och allt, men allt som spelar någon roll. Idag har jag fått spendera hela dagen med mina pojkar. Vi har varit i Kista och investerat i lite diverse. Bland annat en ny BÖRS till mig! Wooh! Billy tycker det är en tantbörs, jag tycker den är praktisk.. Men jag kan känna att det är väldigt mycket praktiska kläder/saker/accessoarer jämfört med för 5 år sedan. Då var det dom minst praktiska skorna, matchade med den absolut minsta väskan på marknaden, till outfitten som absolut inte tålde varken väder, vind eller aktivitet. Hur smart är det att gå med tubtop och högklackat på Grönan egentligen? Hejhå frittfall. Inte bara fallet som är fritt i den situationen....

Jag, älskipälski och Lilleman åker till Gällivare den 29/6 och kommer hem igen den 5/7... Vi blir alltså borta i en vecka.. En hel vecka, bara vi. I vår egen lilla värld. Tänker bara fokusera på oss. Förhållande, familj, framtid.. Det ska bli så himla underbart att få vakna på morgonen tillsammans, äta frukost tillsammans, bege sig ut på äventyr tillsammans, komma hem på kvällen tillsammans och sitta på altanen efter att Lilleman har gått och lagt sig och titta på midnattssolen som ligger i horisonten... LYX! Sen ska jag passa på att träffa farmor, faster och moster också. Dom har ju inte träffat Lilleman än, farmor och faster såg jag sist när han fortfarande låg i magen och moster har jag inte träffat på säkert 3-4 år. Få se vad Billy säger, han klagar ju bara såfort jag säger typ börs eller vars.

Nu ska jag gå och lägga mig i min mans armar och tänka på hur underbart bra jag egentligen har det.

Sammanfattning

Här var det längesen någonting skrevs... Haft mycket att göra, lite tid att göra det på och blivit tvungen att göra det samtidigt som man har en sjuk bebis och är sjuk själv. Som tur är, så finns ju Billy tillhands när man inte ser ett slut på eländet.

Så under tiden som Billy har varit här och avlastat mig, hjälpt mig, hållit mig sällskap, gett mig vuxet sällskap (åhåå, det tackar vi för!) och bara varit min ängel, så har jag hunnit med en hel del.

- Thor har varit fram och tillbaka till Astrid Lindgrens barnakut, närakuten Solna, Vårdcentralen Hallonbergen och Apotek.
- Jag har varit fram och tillbaka till Närakuten Solna och Apotek.
- Jag har inhandlat och med Billys hjälp försett mitt och Thors rum med; Skötbord, byrå, hylla och lådor. MYCKET FINT! Bilder kommer upp på BDB imorgon om jag kommer ihåg. Gör jag det inte så dröjer det nog till den 20 maj...
- Jag har avslutat Religion A - VG! Mycket nöjd :D Med ett heltidsjobb på HSB Omsorg och en son hemma så tycker i alla fall jag att det är strongt gjort att plugga heltid vid sidan av och till och med klara det med VG.
- Jag har beställt tid för att skriva in mig på Samhälle A och Projektarbete. Förhoppningsvis hinner jag med Svenska B också. Vi får se var SYV säger..
- Har beställt kataloger från universitetet och ska se vilket som lockar mest - Socionom here I come! (Om typ 1-1,5 år alltså)
- Har gjort färdigt på jobbet så att jag äntligen kan påbörja Maj-månad :D (När jag inte är sjukskriven längre alltså)

Imorgon åker Älski hem, men kommer tillbaka den 20e typ.. Permanent ! Eller ja, tills jag får ett jobb i Karlstad dvs... Men innan dess ska jag se till att få ännu mera ompyssling, han har ju gjort det bra när jag har varit sjuk.. Men jag är fortfarande sjuk, så nu ska jag ha mera :D Haha, aldrig nöjd som vanligt :)
Nya bilder finns uppladdade på Facebook och kommer väl upp på BDB under helgen eller nått...

Kanske blir lite bättre på att uppdatera tids nog, men nu finns det bara inte tid till det...

RSS 2.0