Känn dig Puckad (?)

Igår var det hockey, FBK lyckades få in tre mål, varav två var riktiga jävla skammål. Jörgen Jönsson gjorde inte mycket nyttigt på planen förutom att lägga sig på LHFs målis och skjuta ribbskott. Synd att Lule förlorade, men det var ändå väldigt skönt att få komma ut och hitta på något. Vi tog hockeybussen dit och hem, jäkligt smidigt, och satt och hejjade bland massa andra lulesupportrar på arenan :) Blev dock lite putt på att LHF lyckades dra på sig två av utvisningarna dom fick (totalt 12-14 minuter nånting) p.g.a. att dom drog in en extra man på plan vid två tillfällen. Två gånger lyckades också LHF spelare skada sig, genom att stoppa pucken med nyllet och börja blöda. Dom fick inte spela något mer nej..

Idag är det 6 månader sedan Billy bestämde sig för att ta klivet in i förhållande-stadiet. Så 6 månader avklarade av en hel livstid, känns väldigt bra :) Älskar dig sötnöt! Och vår son.

Funderar på att försöka locka hit Peter och Malin idag, det hade varit skojj.. Eller ikväll blir det ju, eftersom att Billy jobbar till 22. På söndag börjar han 22.30 och slutar kl. 07.00 på måndag morgon. Så kommer det att bli nu, varannan vecka dag och varannan natt tills vidare.

Hänga tvätt nu, puss!

Det är så Underbart

Nu ska jag snart nanna, efter en hård dag i skolan. Lärt mig mycket och fått uppleva en kaotisk sammandrabbning mellan arga Norrmän och en stackars lärare under samhällskunskapen. Det var kul. Eller ja, kanske inte för henne som bara uttryckt sig fel, men för oss som vittnade händelsen.

Vagnen är klar, eller kanske ska jag säga vagnarna. Det fick bli två, eftersom att vi behöver en ligginsats eller lift till den sittvagnen vi köper. Då var det någon rolig filur som sålde sin liggvagn (Herqules Razor 3-spin), och samtidigt en sittinsats. Till detta säljer han också ett chassi från Herqules Razor 4, så nu har jag en med fyra däck, en med tre däck och kan ha ligginsats och sittinsats i båda efterom att dom går att flytta emellan. Helnöjd! I den fräcka färgen ljusblå-svart också, Jason och Pappa blir nog nöjda. Priset? Jadu, jag kan ju säga att dom två vagnarna får vi billigare än bara själva sittinsatsen och ena chassit från affären. SÅ NÖJD!

Imorgon ska vi till BM, Billy ska för första gången få höra hjärtljudet på Jason och jag ska ta massa prover för att se så allting är bra. Ska också göra upp en plan för när framtida besök ska ske, så slipper vi sitta och leta efter tider som passar efter varje besök. Blir lättare så, och man kan ha bättre framförhållning när det gäller schemakrockar. Tindra fick följa med också eftersom att Billy tog ut en pappadag imorgon, så dom ska leka hela eftermiddagen här själva medans jag och Malin går på stan och "oooar" över små, söta bebiskläder. Sen blir det hockey på kvällen, FBK - LHF på Löfbergs Arena. NAJS!

Tar det aldrig slut?

Då fick man gå och lägga sig igår med ont igen. Medicinen jag fick utskriven hjälpte, sålänge jag åt den. Sista dosen var i onsdags, och igår fick jag som sagt ont igen. Nu har jag ringt till Västerstrand för att se vad jag ska göra, för jag tänker inte gå runt och ha så ont som jag hade när pappa och Riitta var här. Väntar på att läkaren ska ringa upp mig, så jag får veta om jag ska komma dit eller åka direkt till sjukhuset.

Åh.. denna väntan.

Testing testing

Nu har jag lagt in en baby-ticker, men Tommy ville inte göra det åt mig så nu blev säkert allting fel. Men men, det lär ju märkas. Here goes nothing!

Middagsfolk

Nu har jag äntligen hittat någon att dela min underbara fiskgratäng med, ska få på mig lite varmare kläder och sen bege mig till Bellevue för första gången på lite över en månad. Passa på att hämta upp lite babykläder som Jasons farmor hade droppat av hos middagssällskapet också :)

Thudilouu

Älskar dig, Billy

For all the times you stand by me
For all the truth that you make me see
For all the joy you bring to my life
For all the wrong that you make right
For every dream you make come true
For all the love I found in you
I'll be forever thankful baby
You're the one who held me up
Never let me fall
You're the one who see me through, through it all

You are my strength when I am weak
You are my voice when I can't speak
You are my eyes when I can't see
You see the best there is in me
Lift me up when I can't reach
You give me faith 'coz you believe
I'm everything I am
Because you love me

You give me wings and make me fly
You touch my hand I can touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stand by me and I stand tall
I have your love I have it all
I'm grateful for each day you give me
Maybe I don't know that much
But I know this much is true
I am blessed because I am loved by you

Gravidgrejs

Nu är jag glad, tittade just in på FL och såg att jag gått 52,3% av tiden. Vilket innebär att jag är över halvtid, första trimestern avklarad och kommit in på "den bästa" trimestern, vilket är trimester 2. Nu är det bara att njuta, för sen kommer jag tydligen bli för tjock för att kunna göra det. Jason är för övrigt över 24 cm lång och kallas för barn och inte foster :)

Det var den uppdateringen.

Uppdatering

Var ett tag sen jag skrev här sist, kanske dags att uppdatera.

Skolan har dragit igång i måndags, så nu är det plugg som gäller. Vi har köpt biljetter till Stockholm, så dit åker jag, Billy och Tindra den 19e mars. Billy har fixat biljetter till Färjestad-Luleå, så vi ska på hockey den 29e. Nu på lördag är det dags att åka på barnvagnsjakt, fick med mig Malin så nu har jag sällskap av henne och Billy får sällskap av Peter.

Funderar på att antingen ligga här och ta det lugnt resten av kvällen, eller att åka till Bergvik efter Unga Mödrar och handla lite. Saknar min älskling och längtar efter bebis. Jason har verkligen satt igång med sparkarna nu, det är inte bara jag som känner dom längre.

Nu ska jag se färdigt på Las Vegas och sen Unga Mödrar. Thudilouu!

Seriously...

Nu blir jag nästan arg, eller ja. Arg är jag, men inte så himla mycket som jag skulle kunna vara.
Jag berättade för pappa att vi skulle äta varma mackor idag till middag, lite fredagsmys sådär. Och så säger han "Hoppas du får behålla det bara", och jag som var lagomt självsäker för både mig och Jasons del sa ju att visst, självklart skulle det gå och herreguud vad gott det skulle bli eftersom att det var så längesen vi åt det.

Tror ni det gick eller?! NEJ! Jag skyller på pappa ^_^

Så, nu addar jag Varma ugnssmörgåsar till min lista, fyfan..

Uscha

Jaha, igår kväll förlorade Lule mot DIF med 2-6 och inatt förlorade Sverige mot Kanada med 1-4. Kan det blir bättre?
Domarna var tydligen lite för snälla mot Kanada enligt Billy, tvivlar inte på det heller eftersom att dom hade hemmamatch.

Idag har jag fått lägga till ytterligare mat till min lilla lista på vad som icke går ned:

Korvstroganoff
Pizza
Varmkorv med bröd

Däremot är fiskgratäng från Findus bland det godaste man kan äta just nu, den med dillsås! :)

Förortsbesök

Igår fick vi finbesök från Stockholms förort (?) Huddinge. Pappa och hans sambo Riitta är här över helgen. Igår blev det inte så mycket, mest TV, middag och prat. Idag däremot har vi hunnit avverka både stan och Plantagen, jag och Billy fick en fritös och två jättefina blommor i inflyttningspresent =)

Mamma skickade även med lite godsaker, godis, cigg och massa juleklappar. Som om vi inte redan har fått nog, men ja det var ju roligt. Dock vann vi ingenting på trisslotterna :( Men det är ju inte som att man räknar med vinst nån gång heller.

Ikväll blir det att testa Mongolen här i Karlstad, se om den kan mäta sig med den på Sveavägen. Pappa och Riitta tittar på nån skidgrejs på TV och jag är precis färdig att åka. En kvart INNAN vi faktiskt ska åka! :D

Slänger väll upp något inlägg här framöver också, men nu ska jag äta lite godis så jag blir glad igen. Billy vill ha en glad flickvän...

Första dagen på det nya året...

...och det firas med matchande tatueringar! Både far och dotter fick varsin, och med tanke på motivet så var det nog dottern som fick välja vad det skulle bli :)


RSS 2.0