Hipp hipp Hurraaa!

Imorgon fyller jag år! Det firades idag av min kära sambo. Jag fick 3 behåar som faktiskt PASSAR! Sen två par jeans och en gorgeous klänning! Bilder kommer upp inom ett dygn. Imorgon ska vi ta en familjemiddag ute på stan, med Tindra och Thor. Det ska bli spännande att se. Man har ju sett alla dom här "Nanny" programmen på tv där det har blivit totalt kaos såfort föräldrarna varit ute på stan, får hoppas att det inte blir så imorgon. För imorgon är det en speciell dag, det är min födelsedag och det händer inte varenda dag! :P Ikväll blir det pannkakor och mys i soffan förhoppningsvis. Nu ska jag kika lite på vad som helst förutom min blogg..

Älskar dig Herr Gustafsson!

Skrivlust

Nu är det två veckor sedan jag sist skrev här. Det har hänt mycket sen jag åkte till Stockholm, men det är väl dagen innan resan vi börjar. Kan varna för ett långt inlägg redan nu...

Hela familjen gick till Våxnäs för att träffa doktorn, jag skulle äntligen få min sjukskrivning och slippa oroa mig över att inte kunna ta hand om Thor. Jag skulle äntligen slippa känna press varje gång han skriker, är vaken och sover. Det skulle få ske tillsammans med Billy, han skulle vara hemma så att jag kunde känna mig säker runt Thor. Jag fick min sjukskrivning, Billy tog över föräldraledigheten med omedelbar verkan och jag fick även medicin för att må bättre. Sedan bar det av till psykologen, vi pratade mycket eftersom att hon skulle på semester i fem veckor efter vårt möte. Sen var det bara hem och packa...

Till Stockholm åkte jag och min lillprins som sagt. Tågresan gick över förväntan, trots att både psykolog, läkare och Billy var oroliga. Vi spenderade första dagen på mammas kontor inne i stan, där jag byggde IKEA-möbler... Frivilligt!
Sedan fortsatte det i ett högre tempo - träffa vänner, träffa släkt, shoppa, träffa vänner och till slut åka hem. Hemma väntade en otålig Billy som var redan en timma tidig in till stan. Jag saknade redan Stockholm, det är så.. Här i Karlstad saknar jag vänner, familj och släkt, i Stockholm saknar jag en del av mitt hjärta.

Jag hade bestämt mig, till Stockholm ska jag flytta.. Jag hoppades bara på att inte behöva lämna den delen av mitt hjärta bakom mig, den som jag saknar så när jag är borta. Över en vecka gick utan att han kunde bestämma sig, förståeligt - det är inte varje dag någon ber en att flytta ifrån sitt liv. Den veckan var den värsta i mitt liv, jag hade ju bestämt mig. Och jag visste att jag inte kunde göra någonting för att besluta hur mitt och Billys förhållande skulle se ut om en månad. Det var helt och hållet upp till honom, och jag tänkte inte lägga mig i. Jag förklarade hur jag kände och hur jag tänkte, men allting var upp till honom. Han bestämde sig för att följa med! Lyckan var gjord och just för tillfället så tänkte jag inte på någonting annat. Det skulle bli vi, i Stockholm, och ingenting skulle förstöra. Så ser det inte ut just nu, Billy tänker fortfarande följa med men problemen staplas på hög. Det är ingenting som inte går att lösa, men det är mycket just nu..

Så nu är jag igång och packar, planerar och står i. Billy passar på att spendera tiden med sin dotter, sina vänner och sin familj. Jag flyttar i mitten av augusti och Billy följer efter såfort lägenheten i Stockholm är klar.

Nu ska jag fortsätta packa och ha mig, ni får sova så gott så får vi väll hoppas att det inte dröjer allt för länge innan jag eller Billy skriver igen! :)

Pancakes!

Min man håller på att göra pannkakor till mig! Som jag kan äta på tåget till Stockholm imorgon, men jag ska äta några idag också. Om jag lyckas smussla undan dom innan han märker :)

Det lyckades jag inte med nej.. Däremot blev det pannkakor till kvällsmat, och ännu mera pannkakor till frukost imorgon på tåget :)

Thor växer och är mer och mer vaken på dagarna. Han vägde 4600 i tisdags och tisdagen som kommer ska han på läkarundersökning samt bli vaccinerad. Suck..

Nu blir det kvalitetstid med älsk innan jag går och lägger mig, imorgon bär det av mot hufvudstaden!

RSS 2.0