Jobbigt, jobbigt, mysigt...

Den här senaste veckan har varit kaotisk.. Lilleman har inte ätit, sovit alldeles för mycket, varit överdrivet klängig (läs hängt i byxbenen när man försökt gå ifrån en stund). Han har naturligtvis varit magsjuk... Vi fick åka till Astrid Lindgrens barnakut i söndags, där sa dom att det var vinterkräksjukan. Sen utan att ens undersöka honom så tänkte dom skicka hem oss! Tycker jag var lite skumt, så jag sa att vinterkräksjukan är en magsjuka som är över på högst 48 timmar och han är inne på sitt 7e dygn nu. Fortfarande - "vätskeersättning, du kan inte göra något annat"... Nää, men du kan! Jag vill träffa en annan läkare. Så det fick jag ju, och där konstaterade dom att det var en magsjuka, ja. Vinterkräksjuka? Nej! Han fick dropp med vätska och övervakades en stund efter det. Tror ni inte att han blev dålig igen i tisdags då? Åhhhh!! Tar aldrig slut! Men nu börjar det gå tillbaka. Och han börjar få aptit igen.

 

Han har förresten även börjat krypa! Fast på sitt eget lilla vis... Och han har blivit en jävel på att backa, det tar 4 sek att ta sig från ena väggen till andra i vardagsrummet nu.. Rockstar-poäng till honom!

En bild på alla <3 dags presenten från Billy är efterfrågad och jag ska ta itu med det... Men eftersom att jag inte kan föra över mina mobilbilder så får jag ta det med webbcamen.. Suck!

På torsdag så åker jag och Thor till Pappa! Wiie! Thor kommer bli så lycklig när han får träffa pappa igen, det blev han sist i alla fall! Och jag vet en som kommer att mysa järnet när Lilleman sover... JAG!!

Här kommer en video till dig älski, eftersom att du hittade en som passade så fint åt oss.. Den här har jag på repeat på Spotify!

 

 


Ensam på alla <3 dag :(

Nu sitter jag här, ensam. Lilleman sover, mamma på jobbet och Micke.. Ja, ovanligt, han sover! Det jag har är den underbaraste presenten av de alla! Fick en tavla med massa bilder på mig, Lilleman och Billy, å sen har han fixat o dolat och klippt ut små ord i tidningarna. Bästa presenten jag någonsin fått på alla <3 dag!

Han får väl berätta själv vad han fick om han känner för det..

Nu ska jag se om jag har nån tröstmat, kika lite på tv och hoppas på att Lilleman inte vaknar förrän om en timma.



Älskar min Billy! Snart får vi träffas igen!

BVC-kontakt

Jaha, nu har man ringt BVC i Rissne för att få en tid till 10-månaders kontrollen. Shitt, 10 månader. Redan? Det går FÖR FORT! Vill bara stanna upp lite och ta tillvara på den här tiden. Precis innan han börjar gå, precis innan han börjar prata, precis innan han blir barn istället för bebis.

Passade även på att ta upp det här med hans matvanor. Han vägrar ju allt i någorlunda fast form, typ puré, fruktbitar, till och med majskrokar. Allt han äter kommer från flaskan. Hon sa då att man måste börja vara stenhård, bara flaska på morgonen och på kvällen, ingenting däremellan. Och ja, han kommer att bli arg, frustrerad, hungrig.. Men det ska man tydligen skita i, om han inte äter puré. Det känns så jobbigt, att behöva veta om att han är hungrig men inte kunna hjälpa honom. Usch :( Det här måste väll ändå kvalificera mig till årets sämsta mamma. Tänk om det skulle stå i tidningen - "Mamma berövar 10-månaders bebis mat. Låter honom gå hungrig" USCH! Hade jag fått bestämma så hade han ätit precis vad han vill hela tiden, även om det innebär flaskan dygnet runt. Men sen måste man tänka på vad som är bäst för honom i slutändan, och då måste han börja äta riktig mat.

Imorgon är det jobb som gäller. Jag ska vara själv med en nyanställd på kontoret, medans mamma är i Täby och roar sig. Måste köpa en matstol åt Thor, annars kommer aldrig matvanorna att falla på plats. Ska nog satsa på en med egen matbricka, och köpa sugproppstallrikar. Då kan han äta med händerna förhoppningsvis, och då kanske det blir roligare.

Men nu måste jag sluta och återgå till Lilleman som bankar med en leksakshammare på sitt tangentbord.... Ciao!

RSS 2.0