BVC-kontakt

Jaha, nu har man ringt BVC i Rissne för att få en tid till 10-månaders kontrollen. Shitt, 10 månader. Redan? Det går FÖR FORT! Vill bara stanna upp lite och ta tillvara på den här tiden. Precis innan han börjar gå, precis innan han börjar prata, precis innan han blir barn istället för bebis.

Passade även på att ta upp det här med hans matvanor. Han vägrar ju allt i någorlunda fast form, typ puré, fruktbitar, till och med majskrokar. Allt han äter kommer från flaskan. Hon sa då att man måste börja vara stenhård, bara flaska på morgonen och på kvällen, ingenting däremellan. Och ja, han kommer att bli arg, frustrerad, hungrig.. Men det ska man tydligen skita i, om han inte äter puré. Det känns så jobbigt, att behöva veta om att han är hungrig men inte kunna hjälpa honom. Usch :( Det här måste väll ändå kvalificera mig till årets sämsta mamma. Tänk om det skulle stå i tidningen - "Mamma berövar 10-månaders bebis mat. Låter honom gå hungrig" USCH! Hade jag fått bestämma så hade han ätit precis vad han vill hela tiden, även om det innebär flaskan dygnet runt. Men sen måste man tänka på vad som är bäst för honom i slutändan, och då måste han börja äta riktig mat.

Imorgon är det jobb som gäller. Jag ska vara själv med en nyanställd på kontoret, medans mamma är i Täby och roar sig. Måste köpa en matstol åt Thor, annars kommer aldrig matvanorna att falla på plats. Ska nog satsa på en med egen matbricka, och köpa sugproppstallrikar. Då kan han äta med händerna förhoppningsvis, och då kanske det blir roligare.

Men nu måste jag sluta och återgå till Lilleman som bankar med en leksakshammare på sitt tangentbord.... Ciao!

Kommentarer
Postat av: Svarttusch

Det är inte allt för ovanligt att man får vägra ge dom välling. Och du är inte en dålig mamma, det är ju för Thors bästa :-)

2010-02-08 @ 10:59:48
URL: http://svarttusch.blogg.se/
Postat av: Svarttusch

förstår att det är jobbigt för dig. Önskar jag kunde hjälpa dig på något sätt... :-(

2010-02-09 @ 11:29:23
URL: http://svarttusch.blogg.se/
Postat av: Billy

Vad ja ska pyssla om er när ni kommer hem.



Tomt utan er ..

2010-02-10 @ 02:51:22
URL: http://dirgustafsson.blogg.se/

Kommentar:

Alias:
Spara uppgifterna?

MSN: (publiceras ej)

Ditt hem på nätet:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0