Paranoia Paranous!

Tror min ällski lider av paranoia. Jag sitter i kontoret, han är någonstans i vardagsrummet (troligtvis sittandes i soffan). Konversation:
- Va gör du?! Varför tänder du lampan?
- Vad snackar du om?
- Jaa, varför tände du lampan?
- Vilken jävla lampa? Jag sitter i kontoret framför datorn.
- Lampan här tändes för 2 sekunder sen.
- Jag sitter i KONTORET!

Nu är p-staven ute förresten! Inga domningar i armen än så länge, wooho! Däremot har stygnen redan gått upp, suger lite. På måndag ska jag tillbaka till jobbet, får se hur det går. Min pappersskrivarnisse bestämde sig ju för att flytta igår, så han lär vara rätt upptagen. Ska nog se till att slänga på honom lite jobb ändå och kräva onödigt korta deadlines! MOUAHAHA! M* bestämde sig för att vara sjuk igår, hon kommer förhoppningsvis på måndag men ingenting är säkert...

Lite smått sotis på Malin som har fullt upp med bröllopsplanering nu för tiden. Jag vill också ha tid att fokusera på sånt, jag vill ha en fästman som är intresserad och frågvis och mest av allt så vill jag att det närmar sig så man faktiskt kan planera. Malin och Peter gifter sig nästa år, woop woop! Måste se till att stå längst fram när buketten kastas (om den blir kastad dvs.) så att vårt bröllop blir lyckat! Datum är i alla fall spikat, klänningen utvald och skor beställda.

Ibland känns det som att livet är uppdelat i faser. När man var liten följde man med mamma och pappa på barndop, när man blev äldre var det konfirmationer sen studenter.. Nu är det bröllop, barndop och småbarnskalas. Vad kommer i nästa fas? Jo! 50-årskalas och begravningar! Känns verkligen som något att längta efter!

Men all lycka till Peter och Malin som funnit varandra och är på väg mot den lyckligaste dagen i deras liv. Eller ja.. Kanske delad första plats med Charlies födelse, eller kanske rentutav på andra plats efter hans födelse.. Tror det blir delad första plats med Lillemans födelse för min del!

Nu ska jag titta på färgprover till barnrummen här hemma, behöver två unisex-färger! Jag vill tyvärr inte ha en pojke i ett rosa rum och inte en flicka i ett blått rum. Däremot grönt, gult, rött osv ser jag som unisex-färger!

Tchüß!

Sjuklingen och Kakburkar

Hopp hopp, nu är vi hemma från Willys och Lilleman gick och la sig för typ 2 timmar sen. Trött var han, hoppas han kan sova tills det är dags för medicinen imorgonbitti!

Han har ju varit sjuk sedan typ en månad tillbaka, men läkarna har sagt att det beror på luftfuktigheten och att det släpper så fort det kommer in torrare luft. Nu tröttnade jag igår då han inte sov någonting natten till igår på grund av hostan. Så då for hela familjen till Danderyds barnakut, tack gode gud för det. Slippa Astrid Lindgrens är guld värt. Jag tror vi var där totalt 40 minuter från att vi kom in genom dörren tills vi var utanför med recept i handen, det är snabbt jobbat det! På en AKUT-mottagning! Det är fan 100 gånger bättre än i lilla Karlstad lixom! Det var vi och 2 barn till på hela mottagningen.. Så nu går han på Amimox och kuren varar en vecka, sen ska han vila i en vecka efter det. Så hemma från dagis - 2 veckor! GAH! Jaja, bara göra det bästa av situationen.

Vi var till Willys idag för att köpa lite kakor till min nya kakburk. Mycket kakor blev det! Men kakburken är stor, så det går nog! :P

Nu ska jag iväg och mysa med sambo. Tchüß!

RSS 2.0