Aldrig får jag vara ifred..

Nu börjar jag tamejfan bli trött på det här. Först UVI, sen störda prover när det gäller blodsocker och blodtryck, och nu.. FÖRKYLD! Och det är inte lite snörvel snörvel, utan hosta och ingen möjlighet att andas genom näsan. Ja tack! Det var precis vad jag ville ha just nu när jag trodde att det hade lugnat ned sig lite. Fyyy! Och apoteket på Våxnäs är inte öppet på helger, så vill jag ha min hostmedicin så får jag allt sätta mig på en buss till antingen stan eller Bergvik. Lyckan är gjord..

Midjemått?

Börjar störa mig lite på att jag inte kan ha jeans längre. Enda som funkar är en kjol jag har, eller mjukisbyxor. Det måste bli ändring på det här, måste köpa mammajeans :( Usch, tänkte vänta lite till så att man inte känner sig så överdrivet tjock hela tiden, men det går inte längre..

Billy är förövrigt hemma nu, han kom hem strax innan 6 imorse och sover sött i sängen nu. Själv ska man iväg till skolan, så det var bara att masa sig upp ur den varma sängen, få i sig lite frukost och sen klä sig. Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå, så att jag inte går ner för tidigt till busshållsplatsen och får stå där i en kvart och frysa. Jag har ju trots allt bara leggings och kjol.. -.-

Pappa måste vara den smartaste mannen i världen, när han flyttade ihop med Riitta så blev det lite husgerråd som fick flytta hit. Bland annat så var det små vita djuptallrikar/skålar, och dom är tamigfan bäst att äta frukost-yoghurten i! Inte för mycket och inte för lite får det plats, utan sådär perfekt så att man kan ta fram en skål, fylla den och sen ställa in yoghurten igen!

Jaja nu börjar det dra ihop sig, ska röra mig nedåt mot busshållsplatsen.. Jävlar vad jobbiga mina måndagar är, har hela en lektion på 1,5 timma. Sen är dagen slut :) Visserligen ska jag förbi expeditionen idag också så..

Ha en treeevlig måndag!

Avslutning

Nu var det snart dags att lägga sig, har varit en helt okej Alla hjärtans dag. Pannkakstårta fick vi, gav ett eget kort till Billy och Tindra har varit fast framför Astrid Lindgrens diverse verk. Tog en riktigt skönt promenad tidigare idag också, genom skogen och ut på andra sidan och sen bort till Bellevue och tillbaka. Datorn håller på att krackelera, först började webcamen strula och nu tycker den att WLAN-kortet bara ska jobba på halvtid, d.v.s. den stänger av och går hem för dagen när man är som mest sugen att läsa bloggar, kolla facebook och uppdatera sin egen blogg.

Nu blir det mys med Älsklingen, dels för att det är alla hjärtans dag men också för att det är sista natten tillsammans innan han går på nattskiftet igen. Sen blir det 5 nätter utan honom :(

Men godnatt på er allihopa!

Stäädtajm

Jaha då var det klart, den 7e mars blir det kalas för fröken Tindra. En gästlista på ca. 20 pers, hur fan ska alla få plats?!
Men det går säkert..

Nu ska jag och Tindra försöka få ordning i vardagsrummet och sovrummet, för Pappa Billy var ju så söt och tog hand om köket och ska rensa på balkongen sen när alla pannkakorna är färdiga.

Skriver kanske mer sen, ha en alldeles underbar alla hjärtans dag, för det ska jag :)

Fredagen den 13e

Tindra sitter för tillfället och tittar på Landet för Längesedan, min favoritfilm som barn. Förutom en dag med alldeles för hög decibelnivå så har jag lyckats att överleva fredagen den 13e (peppar peppar ta i trä), och det utan att ha sönder något! Upptäckte dock att ett glas var sprucket, men det inträffade inte idag så det räknas inte!

Nu ska jag göra henne sällskap framför filmen och sen är det natti natt för damen. Själv ska jag försöka få undan det vi har gjort här idag :)

Thoudiloou!

Som en baarn

Japp, idag har jag varit barn igen. Dagen började med frukost, som dukades fram av Pappa Billy, och sen fick jag klä på mig och bege mig ut i snön med Tindra. Vi promenerade bort till Våxnäs och köpte 4 liter glass, sen gick vi hem och fick i oss lite lunch. Efter det så åkte vi pulka, maaassor med pulka! Och fort gick det... Var lite avundsjuk på Tindra som fick fräsigaste hjälmen och jag hade bara mitt pannband :(

Nu är det glasstajm och Madicken som gäller, förresten - Madicken är INTE en barnfilm. Det är ju spöken o läskiga saker i den, och som dom svär!

Ny design

Nu har jag suttit och pillat i ett par timmar med den här bloggen. Är själv nöjd och då får den vara så. Visserligen blev bannern lite väl hög, Malin påpekade att den inte ryms på hennes miniskärm på hennes minidator. Ajaj då ;)

Fick i alla fall in min söta musiknalle, så jag är nöjd. Nu blir det maaat! Moumsi moumsi!

(Saknar dig förresten)

Säkerhetsnät

Det känns skönt att veta att vad som än händer, så löser det sig. Det har jag fått veta ända sedan början av året. Hur mycket motgångar det än har varit så har jag kunnat vända mig till familjen, både den i Stockholm och den här i Karlstad. Jag har vänt mig till vänner för stöd och råd, och det har varit skönt. Det finns dom som man alltid kan lita på, sen finns det dom som vänder en ryggen såfort dom anar att man inte har samma möjligheter som tidigare.

På lördag är det Alla hjärtans dag förresten, var längesen man såg fram emot den dagen. Alla andra år har jag haft inställningen att det endast var ett komersiellt jippo som inte var värt att lägga tid eller energi på. Allt det ändras när man har någon speciell, älskad att dela dagen med :) Och nu har jag det, honom, den högst värderade personen i mitt liv, att dela den 14e februari med.

Var för övrigt precis ned till Statoil här på Våxnäs för att införskaffa lite mat, mötte Billy och tog en promenad ner dit. Köper maten och går upp, då är hans smörgås möglig. Alldeles luddig för att vara mer exakt. Sista förbrukningsdag - Idag! Det ska inte bli så mycket mögel på någonting som fortfarande ska kunna förtäras idag. Besvikelse, ja.. Nu ska jag knalla ner dit igen och byta ut den.

Thudiloouu

Babygrejer

Jag kom på en sak när jag pratade med Malin här för en stund sen. Om det blir till att föda innan den 23e maj (då Billy kommer till Stockholm) så måste värkarna sätta igång mellan 05.00 och 19.00 för att Billy ska hinna med första/sista tåget från Karlstad. Bäst är om dom sätter igång 05.00, han tar tåget 06.00 och är framme i Stockholm 2,5 timma senare. Eller bäst är väll om jag inte föder för tidigt, för han kommer ju ändå 3 dagar innan BF. Får se till att hålla mig i sängen och inte gå i trappor innan han kommer dit.

Tog en promenad tillsammans med Billy till Shell på Våxnäs tidigare ikväll, det var skönt. Mest roligt var det, för att vi hämtade ut paketet med babykläder :)
Nu känns det verkligen som att det är på G, bara 16 veckor kvar, varav dom 6 sista kommer spenderas här hemma med att göra iordning i barnens rum, packa resväska, ta vara på sista "ensamtiden" med Billy och sen vara i Stockholm.
La upp mina tre favoritplagg för tillfället, sjukt söta. Och små! Här är dom i alla fall:





(För övrigt så döptes 312 barn till Neo fr.o.m. September 2008-Januari 2009, sug på den du!)

P.S.

Malin är också tjockis!!

D.S.

24+1

Jaa, nu är det ju så att jag har fått höra att min mage har växt. Inte bara från Billy, utan andra också. Var tvungen att se själv, och jämföra.. Jag är tjock kom jag fram till. Inte tjock, tjock.. Utan bebismage-tjock lixom. Så här har ni, enjoy:



Billy jobbar för övrigt, kommer hem om 6-7 timmar troligtvis.. Funderar på att länsa hans konto och gå ned till Statoil för att inhandla choklad i alla dess former. Men jag tror jag nöjer mig med saft för tillfället.
Thoudilouu

Sovsällskap någon?

Ikväll förlorar jag mitt sovsällskap för veckan som kommer. Älsklingen börjar jobba natt ikväll och gör det sen varannan vecka. Det underlättar för honom att ha Tindra oftare och förhoppningsvis blir det lite mer pengar i budgeten.

I fredags var en kul kväll, kvartetten har fått dåliga vanor märkte jag då. Vi brukar sitta uppe till halv två-två när vi spelar kort eller brädspel, men i fredags så gjorde vi fan ingenting annat än att snacka och ändå blev det lika sent! Igår däremot åt vi hemmagjord pizza, asgott!, och spelade Vem Vill Bli Miljonär för att se om pojkarna blev smartare efter att vi ätit, och det blev dom! Billy kom för en gångs skull inte sist och förstaplatsen togs av Peter med så äckligt mycket som 640 000 kr i skillnad till min andra plats! Första gången någon vunnit med så pass mycket, och första gången någon av pojkarna kniper första platsen. Annars är det jag och Malin som dominerat. Men vi håller oss till att 1. om dom hade sagt "Var ligger världens högst belägna NAVIGERBARA sjö?" så hade vi vetat att det var gränsen mellan Peru och Bolivia, och om inte det funkar så 2. Lake Titicaca ligger visst på gränsen mellan USA och Kanada!! Lite roligt att det var sista chansen för oss att samla pengar och peta ner Peter från toppen, och alla åker ut på 3000 kronors frågan.. -.-

Idag kommer Rickardh hit och äter palt med mig! Och sen ska vi plugga, mycket lättare att sitta om man är två än om man är ensam.

Nu ska jag ta hål i papper och få in dom i pärmarna. Sen ska det nog bli ordning här hoppas jag.

Thudiloouu!

RSS 2.0