Måste bättra mig

Usch, nu är det sådär hemskt längesen jag skrev sist. Och ändå vet man inte vad man ska skriva?!
Ska jag sammanfatta allt fattar inte alla, ska jag skriva det som hänt så blir det för mycket... Kan ta lite Ups and Downs.

Ups:

- Var på Mongolen idag, sjuukt god mat! Man äter sig alltid alldeles för mätt, Lilleman blev lite kinkig mot slutet men han är så himla snäll så det finns inte. Vi firade Daniels födelsedag, ny pingla hade han med sig och mommo, moffa, mobbo och Riitta var också med och firade. Det var mysigt, hela familjen samlad på restaurang...

- Flytten är klar! Nya kontoret är iordning och nu ligger jag bara 5 dagar efter i Medvind, det suger ju faktiskt men det får ändå stå här eftersom att det är positivt att flytten är klar och att jag faktiskt låg 17 dagar efter (!) innan helgen :)

- Känns som att jag kan börja med normala arbetstider snart. Mån-fre 8-17 kanske, eller nått sånt. Men jag måste börja gå intro i så fall, vilket kommer att bli kuuul! För då får jag träffa folk, träffa folk tycker vi om.

- Billy ska börja ta körkort, sen är det min tur! Jag behöver inte körkort just nu, men det är ett plus i kanten för honom när han sen ska söka jobb. Så Billy får förtur på den, eftersom att jag fick förtur när det gällde utbildning.

- Jag har skickat in ansökan till KUI! Undersköterska here I come! Fast jobb yessiiir! Månadslön JATACK! Iofs sög inte lönen denna månad för fem öre, men ändå. Kommer att bli skönt när man veeet helt säkert vad man får ut i slutet av varje månad. Nu är jag ju helt beroende av att räkna mina timmar x timlön + OB - skatt.. ORKA! När man har månadslön så är allt det redan fixat, finished, jag behöver inte hålla på alls! Får jag x antal kronor ena månaden så kan jag vara säker på att få x antal kronor nästa månad också.

- Älsk börjar förstå mig mer och mer, vilket är ett STORT plus i kanten. Det är inte lätt, men just nu känns det som att vi börjar kommunicera mer på ett plan vi båda klarar av.

- Jag fick reda på att Försäkringskassan ger alla under 30 år 300 kr att gå till tandläkaren för varje år, jag har inte varit till tandläkaren på fyra år innan det jag var dit i Oktober så jag har tydligen 600 kr att gå till tandläkaren för eftersom att man får spara ett bidrag till nästa år om man vill! HAHA!

Downs:

- Jaaag har jobbat 73 timmar mindre denna månad än förra månaden, och det är bara 2 hela arbetsdagar kvar... Eller jag tror att det är 73, har inte fört in alla tider än dock... Kan ju vara mindre, typ 55-60 men ändå... Det är en förlust på typ 7000 kr! GAAAAH!!! Jag får jobba hemifrån när Billy är i Karlstad, helt enkelt. När Lilleman sover och när mommo är hemma...

- Jag har varit till tandläkaren TVÅ gånger på en månad!!! I och för sig borde det vara delvis på pluslistan, eftersom att jag faktiskt vågade mig till tandläkaren! En gången med mommo och andra med Älsk och Lilleman, men fortfarande - jag vågade mig dit! Jag hade inte mycket till val ändå så... Ska dit på onsdag igen, TRE GÅNGER !!! Vad tusan har det tagit åt mig?!

- Det är jobbigt att behöva bestämma någonting själv när man inte vill, vet vad som är bäst och hur det påverkar framtiden.. Väldigt jobbigt...

- Thor har fått konstiga sovvanor, han vaknar sent på kvällen och är uppe ett par timmar innan han somnar för natten... Sen sover han till 10-11 på förmiddagen. Förut somnade han vid 20-21 på kvällen och sov till 8-9 på morgonen..

- Min sambo vägrar skriva blogg...


Jaja, that's it!

Puss på er alla därute i höstmörkret!

RSS 2.0