Flyttlådorna som blir slitna efter ett år...

Herregud, sedan jag flyttade till Karlstad för 2 år sedan så har jag flyttat (utöver den flytten) 4 gånger och kommer att flytta en gång till om 2 veckor! Men nu får det vara slut på det.

Flyttanmälan är gjord, eftersändning beställd och första lådan packas ikväll. Vi har fått en 4rok i Ekebo/Upplands Väsby. Världens mysigaste område! Det är lite Lina Hage-stuket på det, men utan alla bråkstakar. Mycket barnfamiljer och fin utemiljö, väldigt nära till dagis och lägenheten är underbart fin! Helt förälskad i vardagsrumsgolvet! Det är en nylagd parkett som inte är som alla andra parketter. Den är fin, inte alls sliten och den är min!

Thor får ett eget rum och Tindra har sitt eget space när hon kommer och hälsar på, känns så bra att man inte behöver trängas ens när en till familjemedlem är på besök! Det finns lixom, hur mycket plats som helst! Nu måste jag bara hitta mitt matbord, jag vill ha ett vitt matbord, stabilt men ändå lite sådär gammaldags.

Diskmaskin och tvättmaskin ska införskaffas. Tvättmaskin är prio ett eftersom att tvättstugan ligger typ 10 minuters promenad ifrån lägenheten. Kul att bära tvättkorgen dit -.-

Nu ska vi iväg till PrisXtra och införskaffa lite proviant. Tchüß

Riktigt nice hos Coolstuff.se!

Nu är det ju så att favvo-sidan när det kommer till födelsedagspresenter, Billys leksaker och smarta saker har börjat blogga! Så lite hjälp på traven ska dom få, även om detta inte är en världskänd blogg. Ni som läser min blogg gör rätt i att i alla fall spendera ett par minuter på deras sida. Dom har seriöst någonting för alla...

En sak jag diggar där är denna ursöta nalle.

Sen en till sak.. Dom har ett mer än superbra erbjudande nu för alla som hjälper till att sprida information om deras hemsida, vilket man gärna gör efter att ha varit kund hos dom ett flertal gånger. Erbjudandet hittar du här om du blir sugen ;)



RSS 2.0