Känn dig Puckad (?)

Igår var det hockey, FBK lyckades få in tre mål, varav två var riktiga jävla skammål. Jörgen Jönsson gjorde inte mycket nyttigt på planen förutom att lägga sig på LHFs målis och skjuta ribbskott. Synd att Lule förlorade, men det var ändå väldigt skönt att få komma ut och hitta på något. Vi tog hockeybussen dit och hem, jäkligt smidigt, och satt och hejjade bland massa andra lulesupportrar på arenan :) Blev dock lite putt på att LHF lyckades dra på sig två av utvisningarna dom fick (totalt 12-14 minuter nånting) p.g.a. att dom drog in en extra man på plan vid två tillfällen. Två gånger lyckades också LHF spelare skada sig, genom att stoppa pucken med nyllet och börja blöda. Dom fick inte spela något mer nej..

Idag är det 6 månader sedan Billy bestämde sig för att ta klivet in i förhållande-stadiet. Så 6 månader avklarade av en hel livstid, känns väldigt bra :) Älskar dig sötnöt! Och vår son.

Funderar på att försöka locka hit Peter och Malin idag, det hade varit skojj.. Eller ikväll blir det ju, eftersom att Billy jobbar till 22. På söndag börjar han 22.30 och slutar kl. 07.00 på måndag morgon. Så kommer det att bli nu, varannan vecka dag och varannan natt tills vidare.

Hänga tvätt nu, puss!

Kommentarer
Postat av: Svarttusch

Vad bra att jag får veta det genom bloggen hörru :P

2009-01-30 @ 16:15:39
URL: http://www.metrobloggen.se/svarttusch

Kommentar:

Alias:
Spara uppgifterna?

MSN: (publiceras ej)

Ditt hem på nätet:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0