It is over and done

Nu har sällskapet gått hem till sig, hela 100 meter fick dom gå. Julmaten är äten, klapparna uppklappade, tomten utkastad, ölen borta och julmusten avslagen - ja, ni fattar. Den som vann klappracet var Thor med hela EN klapp över Tindra! För det ÄR antalet som räknas! I allafall i den åldern. Men Tindra var nog mer nöjd med sina, Thor var mest nöjd över allt färgat papper och snöre.

Nu har jag installerat allt i hans lilla hörna inne i sovrummet. Kommer att vara skönt att få ha det utrymmet till bara honom, sitta där och leka och mysa tillsammans. DET ÄR MYS!

Traktorn och djurbussen står parkerade utanför lekmattan dock. Dom två var höjdarna. Djurbussen där grodan och kissen hoppar upp från ingenstans och traktorn som åker runt, blinkar med lamporna och har massa djur på släpet. Längtar tills han kan ha ett eget rum, nu får man ju ta vad man har och försöka få lite avskildhet i en lägenhet där syrran drar på i 110 och pappa inte långt därefter.

Jag fick ingen julklapp jag, fick ju ett spel för några veckor sen till Xboxet och pappa håller på julklapparna i väntan på en tripp till Karlstad. Då får han då vänta på sin också! Inte mer än rättvist :P Så den ligger under granen. Tror dock att granen åker fortare än han kommer hit, men men.

Hoppas på en klapp imorgon dock, Billy och Tindra fick ju biobiljetter till Alvin och Gänget 2 + McDonalds och biokort laddat med godispengar. Så förhoppningsvis kaaaanske, jag vet inte men kanske, så hittar han något som  han känner att "det där ska hon få".

Nu ska jag sätta igång här innan Sagan om de två tornen börjar. Till er som följer bloggen: Hoppas ni haft en bra julafton med nära och kära, för jag vet hur det är att inte ha det. Det är ingen jul.

Nattis!

Kommentarer

Kommentar:

Alias:
Spara uppgifterna?

MSN: (publiceras ej)

Ditt hem på nätet:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0